For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Elvebredden åsane bonava leiligheter

Elvebredden

Elvebredden ligger i Åsane, Bergens største bydel som er i stadig vekst. Elvebredden ligger omkranset av skjønne naturlige områder som setter trygge rammer rundt hverdagen. Dette er et nabolag med gode fellesområder og samlingspunkter i en tilbakelent og befriende tilværelse.

I Elvebredden ble det bygget 81 hjem med fokus på komfort, ro og kvalitet. De naturlige omgivelsene sørger for en tilbakelent og befriende tilværelse i en urban bydel. Det bilfrie området gjør at du kan nyte fred og ro på hjemmebane - kjekt for deg som vil kombinere frihet og sikkerhet. Her bygget vi boliger på mellom 42-138kvm fordelt på 2-4 roms leiligheter med ulike løsninger.

I Elvebredden blir du møtt av et nytt fellesskap innrammet av grønne områder med dype røtter. Her spiller naturen hovedrollen, men det urbane ligger likevel rett rundt hjørnet og sørger for at hverdagen blir så enkel som mulig. Opplevelsene venter like utenfor døren. Elvebredden II gir deg et enestående område hvor fellesskap, kreativitet og aktivitet smelter sammen i et naturnært område som venter på å bli utforsket. Mål krefter med bratte skogsstier, forblåste fjelltopper eller gamle kamerater på fotballbanen.

Elvebredden ligger omkranset av skjønne naturlige områder som setter trygge rammer rundt hverdagen. Her er det plass til både privatliv og fellesskap i et trivelig nabolag. Velkommen til hjemlige boliger med både byen og naturen like utenfor døren. Ulsetlona skaper en ramme for naturlige fellesområder som danner et forenende samlingssted for de som bor i Elvebredden. Som en del av et trivelig parkområde, ble det bygget laksetrapper rundt vassdraget som fungerer som et samlingspunkt for gode samtaler, lesestunder og nye bekjentskap.