For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Landsbyen åsane bonava leiligheter

Landsbyen i Åsane

Landsbyen ligger i Åsane og består av 71 boenheter fordelt på leiligheter, rekkehus og townhouses. I nabolaget Landsbyen kan man enkelt kombinere byliv og landsbyliv. Landsbyen er et bilfritt område hvor husene danner et trygt og intimt nærmiljø der det er plass til både store og små.

Landsbyen består av 71 boenheter fordelt på leiligheter, rekkehus og townhouses. Boligene er varierte og har effektive planløsninger med smarte utforminger og luft mellom husene. I Landsbyen i Åsane har man forsøkt å kombinere byliv og landsbyliv. Her er meningen at man skal få følelsen av å bo på et sted som ivaretar relasjonene samtidig som man beholder komfortable, urbane muligheter.

Lekeplasser, parkområder, tun, gangstier og gressplener. Landsbyen er et bilfritt område hvor husene danner et trygt og intimt nærmiljø der det er plass til både store og små. Hver av boligene er utstyrt med balkong eller terrasse. Her kan man invitere naturen og frisk luft inn i hjemmet, og på den måten åpne opp stuen ytterligere. De store vindusflatene slipper også godt med lys inn i boligen og skaper en behagelig atmosfære. På balkongen kan man skape sitt egen lille grønne oase med planter, blomster, pledd og lykter. Et herlig pusterom.

Hvert enkelt hjem i Landsbyen er designet for best mulig utnyttelse av hver kvadratmeter. Innenfor disse rammene kan du selv fritt skape ditt hjem slik du ønsker å ha det. Stuen ligger i forlengelse av kjøkkenløsningen, og er et åpent og funksjonelt rom med plass til samvær med venner og familie. Denne åpne løsningen gir mange gode innredningsmuligheter hvor det kun er fantasien som setter grenser.

Se mer om Bonava