For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Lonaparken

LonaParken ligger i Åsane, Bergens største bydel som er i stadig vekst. Å bo i LonaParken gir deg muligheten til å nyte det beste fra både by og grønne landskap. Dette området kombinerer komfortabel og urban livsførsel med nærhet til luftig, vestlandsk natur.

Mange ulike leiligheter

Prosjektet LonaParken består av to vinkelformede bygg som til sammen huser 101 eierleiligheter fordelt mellom bygg A og B. Bygg A består av 53 leiligheter som fordeles over syv plan, mens bygg B består av 48 leiligheter og går over seks plan.

Leilighetene i de nederste etasjene ble levert som duplex leiligheter, i en variert sammensetning av gode 1-roms til de mer romslige 6-roms leilighetene. Alt etter hvor mange man er og hvilken livsfase man er i. Alle leilighetene har balkong, noen har flere, så her er det mange muligheter for å nyte den gode atmosfæren både innendørs og utendørs, både ute og hjemme.

Naturnære omgivelser

Bor du i LonaParken#1 mangler du aldri noe å gjøre. Det finnes blant annet flotte turområder fra Hjortlandsdalen og Rollandsfjellet som strekker seg helt til Fløien. Eller du kan ta turen opp til Veten og videre til Sætregården. For lagidretter finnes det muligheter i Vestlandshallen, på fotballbanen og i Åsanehallen.

Lange turer i naturnære omgivelser med hele familien i helgene, eller korte turer til butikker og kjøpesentre. LonaParken 1 er perfekt for deg som ønsker å ha nærhet til alt.

Se mer om Bonava