For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Interiørdesign pakker

Som standardvalg i din bolig har vi valgt tidløse farger som grunnlag for vegger og gulv. Du kan velge mellom ulike interiørdesignpakker for å skape ditt drømmehjem.

Basis interiørdesign

Med stilkonseptet Basis interiørdesign får du hvitmalte vegger, en harmonisk og nøytral base. Et godt utgangspunkt for å skape din personlige stil i boligen. Gulvene i alle oppholdsrom leveres med 3-stavs hvitlasert eikeparkett med hvite gulv- og dørlister. Innerdørene er hvite med dørvridere i børstet stål. Stilkonseptet Basis er inkludert i alle Bonava-hjem.

Sammendrag Basis interiør

  • 3-stavs hvitlasert eikeparkett
  • Hvite vegger i fargen klassisk hvit, NCS S 0500-N
  • Hvite glatte lettdører i fargen klassisk hvit, NCS S 0500-N
  • Hvite gulv- og dørlister i klassisk hvit 0500-N

 

 

Pakke farger, gulv og innerdører

Veggfarger

Ønsker du å få malt veggene i boligen din i en annen farge enn hvit, har du tre andre delikate farger å velge mellom. Fargen du velger vil bli malt i alle rommene utenom bad.

Parkett og innerdører

I disse pakkene kan du oppgradere parkett og innerdører. Parketten kan oppgraderes til 1-stav hvitlasert eik, 1-stavs eik eller 3-stavs hvitlasert ask. Bytt ut standardinnredningen med hvite kompaktdører som bidrar til å redusere støy. I denne pakken inngår dør med glass mellom entre og stue. Dørene og gulvlistene er malt i hvitt, 0500-N.