For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Tapaskveld og søndagstur

3-roms leilighet i andre etasje med god planløsning og smarte løsninger. Boligen har også en fantastisk beliggenhet med utsikt til hagen. Et hjem for deg som vil ha effektivitet, tilgjengelighet og hjemmekos.

Entré

Entréen leder deg videre til resten av leiligheten. Her har du satt av plass til oppbevaring og god plass til yttertøy.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som samtidig er adskilt ved hjelp av soner. Rommet har lyset og luften fra og være åpent, men er samtidig adskilt. Her er det god plass til både spisebord og sofakrok.

Soverom

Boligens to soverom har god plass til oppbevaring og legger til rette for en god natts søvn. På hovedsoverommet har du også tilgang til bod med skyvedør som kan brukes til walk-in closet.

Bad

Flott, flislagt bad med gulvvarme og opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel. Fargenyansene er holdt i rene, nordiske farger som understreker en moderne, skandinavisk stil.

Privat uteplass

Stuen virker større når du åpner opp til balkongen, åpne skyvedøren og forleng stuen på varme sommerdager. Balkongen er på hele 16 kvm, så her har du plass til både utemøbler, potteplanter og grill.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.