For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Personlig og naboskap

4-roms leilighet i tredje etasje med gode løsninger og to bad. En leilighet for deg som vil bruke nærområdet, og for deg som vil invitere en venn over på kaffe. Velkommen hjem til Skjoldhagen.

Entré

Entré med tilgang til bod som kan brukes til oppbevaring. Her kan man enkelt å holde styr på jakker og frakker, eller skjule eventuelt rot som måtte hope seg opp i en travel hverdag.

Stue og kjøkken

I oppholdsrommet er kjøkkenet plassert for seg selv for å utnytte plassen mest mulig. Dette gjør at resten av rommet er dedikert til en åpen og trivelig stue med utgang til en romslig balkong. De store vindusflatene slipper inn mye naturlys lys.

Soverom

3 romslige soverom gir deg mage muligheter. Hovedsoverommet har privat baderom og god plass til oppbevaring. Har du ikke behov for to soverom til kan det ene brukes som kontor eller kanskje du vil fjerne et soverom til fordel for større stue? Om du kjøper tidlig i prosessen er dette en mulighet.

Bad

Boligen har to flotte bad som begge er helflisede og har varme i gulvet. Det største badet ligger i forbindelse med hovedsoverommet. Det største badet har opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel.

Privat uteplass

Fra stuen har du utgang til en trivelig balkong som skaper ekstra lys og luft i hverdagen. Her er det hyggelig å flytte spisestuen på varme sommerdager. Pynt opp med utemøbler, blomsterkasser, pledd og puter.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder
Om nabolaget
 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.