For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Romslig stue og nær Bybanen

3-roms leilighet i fjerde etasje med god planutnyttelse og praktiske løsninger. Her har du muligheten til å skape din helt personlige bolig i etablert nabolag med Bybanen like utenfor.

Entré

Entréen ønsker deg velkommen inn og har god plass til praktisk garderobeløsning.

Stue og kjøkken

En åpen stue- og kjøkkenløsning som samtidige er adskilt. Med kjøkkenet plassert i en L-form i hjørnet gir det god soneinndeling i det romslige rommet som til sammen er på 30 kvm. Her har du plass til både spisebord og sofahjørne.

Soverom

Leiligheten har to soverom med god plass til oppbevaring. Det ene soverommet kan også brukes som for eksempel hjemmekontor dersom du ikke trenger flere soveplasser. Soverom nummer to er også et perfekt barne- eller gjesterom.

Bad

Med en innredning holdt i moderne farger, fliser på vegger og gulv, og behagelig belysning, har boligens badeværelse et rent og moderne uttrykk. Her er det også gulvvarme og tilrettelagt for vaskemaskin og tørketrommel.

Privat uteplass

Gjennom skyvedøren i stuen kommer du ut på en 11 kvm stor balkong som på varme sommerdager fungerer som en forlengelse av stuen. Her har du plass til både utemøbler og grill.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.