For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Mesanin og lysinnslipp

Velkommen til en spennende leilighet på første plan. Leilighetens fantastiske takhøyde gir muligheter for en mesanin, eller hems om du vil. Dette blir i praksis en andre etasje på hele 23 kvm. Her finner du også en fransk balkong. De store vinduene slipper inn naturlig lys.

Entré

Entreen ønsker deg velkommen inn. Her har du direkte adgang til en praktisk bod hvor du enkelt kan henge fra deg yttertøy og plassere treningsbagen.

Stue og kjøkken

En stue og kjøkken med fantastisk takhøyde, åpen løsning og kjøkken plassert i en L-form. Stuen har store vindusflater som slipper inn mye lys. Fra stuen går trappen opp til leilighetens mesanin, eller hems som det også kalles.

Soverom

I leilighetens andre etasje har du en åpen løsning med soveplass, garderobe og kanskje vil du også plassere sofa og TV her oppe. Mesaninen har også en fransk balkong som slipper inn lys og luft.

Bad

Leiligheten har et bad. Badet blir levert med fliser på gulv og vegg samt gulvvarme som standard. På badet har du også opplegg til vaskemaskin.

Fellesfasiliteter:

Finn roen med en spennende bok eller ta en kaffe med gode naboer og venner. Takterrassen er oppdelt i soner for ro og hygge. Her finner du pergola, fuglebad, sittegrupper og grønne omgivelser. En plass hvor man kan nyte solen fra morgen til kveld. Ellers vil nabolaget vil bestå av flere gater, kvartaler, allmenninger og byrom. Her skal vi utforme soner for rekreasjon, bevegelse og fellesskap som lekeplass og flere samlingspunkt. Her handler det om å utnytte områdene best mulig og skape et levende nabolag.

Materialer:

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige. Balansert ventilasjon, gode kvaliteter og lavt energiforbruk er viktig for en slitesterk bolig.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrum utenfor sentrum

    Et område som er godt tilrettelagt for at du skal ha nær tilgang til det meste du trenger i hverdagen innenfor 10 minutters gangavstand. Dette inkluderer blant annet dagligvare, barnehage, arbeidsplasser, kollektivtransport og andre servicetjenester. Her sørger du for å få en fleksibel hverdag med mer tid til deg selv og din familie.

  • Kollektivt, innkjøp og skole

    Bare 100 meter unna finner du to bybanestopp i retning sentrum og Flesland eller Haukeland sykehus og Fyllingsdalen. Med bil kommer du deg raskt ut på Fjøsangerveien og herfra kommer du deg enkelt rundt. Det finnes Rema 1000, Coop Extra og Bunnprisbutikk samt flere restauranter i nærområdet. Det vil også komme butikker og kaféer i nabolaget. Ellers er det er stort skoletilbud for alle trinn og barnehager. HvL er kun et bybanestopp unna i retning sentrum og Minde skole er kun en gåtur unna.

  • Aktivitet i området

    Her finner du gode turmuligheter som en ettermiddagstur rundt Tveitevannet, fjelltur over Løvstakken eller opp på et av Bergens høyeste fjell, Ulriken. Ellers er det også gode muligheter for deg som liker å sykle, det skal nemlig bygges sykkelsti fra Storetveit, via Minde Allé til Kanalveien, samt to-felt sykkelsti fra Skjold, gjennom Kanalveien og videre til Bergen Sentrum. Det tilbys mange aktiviteter for de fleste aldersgrupper i området. Fotball, tennis og turn er bare noen av alternativene.