For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Stor 4-roms hjørneleilighet

En stor og innholdsrik 4-roms leilighet i byggets 2. etasje. Gangen ønsker deg velkommen inn og leder deg videre til resten av leiligheten, her finner du rikelig med lagringsplass i bod og gode muligheter for garderobeløsning.  Leiligheten har tre soverom. Hovedsoverommet får mye dagslys fra store vinder og har god plass til garderobeløsning. Har du ikke behov for tre soverom kan et av disse fungere som for eksempel et hjemmekontor eller hobbyrom. Leilighetene har en romslig, åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til stue og spisebord. Kjøkkenet har en stor øy og gjør at man får rikelig med benkeplass. Fra stue/kjøkken er det utgang til flott solrik balkong. Dette uterommet fungerer som en forlengelse av hjemmet på varmere dager. Gjør det om til din egen oase med grønne planter, utemøbler og grillområde. Velkommen hjem.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.