For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Nybygg og sentralt

4-roms leilighet med to balkonger, praktisk planløsning og bad på 6 kvm.

Entré

Åpen entre som leder deg inn i resten av leiligheten. Her er det også gode muligheter for oppbevaring med en garderobeløsning.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning delt inn i soner for kjøkken, spisebord og sofakrok. Hva med å invitere venner eller familie på en hyggelig fredagstaco? Her har mulighetene mange.

Soverom

Leiligheten har hele tre soverom, hoved soverommet har direkte tilgang til bad og god plass for garderobeløsning. De andre soverommene er også av god størrelse. Har du ikke bruk for tre romlige soverom kan det ene brukes til eksempel kontor.

Bad

Her finner du to bad som blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. Det er også tilrettelagt for vaskemaskin på det ene badet, men ønsker du heller opplegg i boden kan du oppgradere dette.

Privat uteplass

Leiligheten har to private balkonger. Fra stuen har du utgang til begge balkongene. Her er det god plass til hagemøbler slik at man kan sette seg godt til rette og nyte en solskinnsdag.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.