For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

3-roms leilighet med stor privat terrasse

Leilighet med arealeffektiv stue, kjøkken og privat uteplass med hekk.

Entré

Rommet i leiligheten som ønsker deg velkommen inn. I enden av gangen kan du enkelt innrede garderobe med skyvedørløsning hvor du kan henge fra deg yttertøy og sko.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til stue, spisebord og et kjøkken med mye benkeplass. Kjøkkenet er moderne og lyst.

Soverom

Leiligheten har to soverom på 10 kvm og 8 kvm, her er det gode muligheter for garderobeløsning. Det minste soverommet har to innganger.

Bad

Baderommet blir levert med fliser på vegg, gulv og gulvvarme som standard. Her finner du også opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Terrassen er på 12 kvm med hekk rundt. Her får du en leilighet med flott uteplass som du kan du innrede uteplassen din slik du ønsker.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.