For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Luftig 4-roms leilighet med to balkonger

Innholdsrik leilighet med tre soverom og privat uteplass på hver ende av leiligheten. Boligen byr på mange muligheter og har god plassutnyttelse.

Entré

Rommet som ønsker deg velkommen inn. Gangen fører deg videre til resten av leiligheten. Her er det muligheter for garderobe til oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue og kjøkken

Leilighetene er med sin åpne stue- og kjøkkenløsning svært arealeffektiv. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir god benkeplass. I den romslige stuen finner du egne soner for spisebord og stue, noe som gjør det til et sosialt oppholdsrom.

Soverom

Her finner du tre soverom med god plass i oppbevaringsmuligheter. Hovedsoverommet har direkte tilgang til bod. Har du ikke behov for tre soverom i leiligheten, kan du enkelt gjøre det ene om til enten kontor eller garderobe.

Bad

Leiligheten har et romslig bad på 6 kvm i nærheten av både soverom og den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Baderommet blir levert med fliser på vegger gulv samt gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Med både balkong på 11 kvm og terrasse på 12 kvm med hekk kan du enkelt nyte muligheten av å være ute på din private uteplass og følge solen etter hvert som den flytter på seg. Innred uteplassen slik at du får et uterom på dine premisser.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst