For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Lys og pen leilighet med to balkonger

Moderne leilighet med god plassutnyttelse og løsninger. Her finner du tre romslige soverom med nærhet til bad. Hovedsoverommet har utgang til private terrasse.

Entré

Romslig entré som ønsker deg velkommen inn. Rett ved gangen er det også muligheter for oppbevaring av sko, jakker og annet utstyr i bod eller garderobe.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en luftig stue- og kjøkkenløsning som gir gode muligheter for kvalitetstid sammen med familie og venner. Kjøkkenet har rikelig med benkeplass og leveres med gode kvaliteter. I den romslige stuen finner du egne soner for spisebord og stue, noe som gjør det til et sosialt oppholdsrom.

Soverom

Tre soverom med gode muligheter for garderobeløsning. Har du ikke bruk for tre soverom kan det ene brukes til kontor eller lignende.

Bad

Leiligheten har et romslig bad på 6 kvm som blir levert med fliser på vegg, gulv og gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Med både balkong på 9 kvm og terrasse på 12 kvm med hekk kan du enkelt nyte muligheten av å være ute på din private uteplass og følge solen etter hvert som den flytter på seg. Innred uteplassen slik at du får et uterom på dine premisser.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.