For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Stor og fin leilighet med god planløsning

I trivelige omgivelser på Biskopshus finner du denne innholdsrike og moderne 4-roms leiligheten i byggets 3-etasje. Leiligheten har en praktisk planløsning som inkluderer en flott terrasse med gode solforhold.

Stue/kjøkken

En lys åpen stue- og kjøkkenløsning på 36 kvm med utgang til balkong. Den åpne planløsningen gjør at kjøkkenet og stuen blir et trivelig samlingspunkt i leiligheten. Kjøkkenet har rikelig med benkeplass, og i stuen er det gode muligheter til spisebord og sofagruppe.

Privat uteplass

Fra stuen er det utgang til en balkong, her kan du nyte varme sommerdager og innrede slik du selv vil for å skape den stemningen du ønsker. Hva med å innrede en grønn oase eller skape et trivelig miljø med pledd og puter?

Soverom

Leiligheten har tre soverom og alle soverommene har nærhet til bad. Hovedsoverommet er på 13 kvm med god plass for en garderobeløsning.  Dersom du ikke behov for tre soverom kan det ene rommet brukes til hjemmekontor, hobbyrom eller til oppbevaring.

Bad

Leiligheten har et bad og et WC, baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv samt gulvvarme som standard.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.