For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Arealeffektiv leilighet i 3.etasje

I trivelig or urbane omgivelser på Biskopshus finner du denne innholdsrike og moderne 2-roms leiligheten i byggets 3.etasje. Leiligheten har en praktisk planløsning som inkluderer en flott og solrik terrasse.

Entré

Det første som møter deg, er en innbydende og romslig entré med gode muligheter for oppbevaring av klær.

Stue og kjøkken

Kjøkken og stue blir et naturlig samlingspunkt, og den åpne planløsningen skaper et sosialt oppholdsrom for ulike anledninger. Stuen er romslig og har plass til både spisebord og sofagruppe.

Soverom

Soverommet er romslig og har plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Fra dette rommet har man inngang til bod, noe som gir gode oppbevaringsmuligheter. Dersom man ønsker å oppfylle drømmen om et walk-in closet kan boden omgjøres til dette.

Bad

Badet er 4 kvm og har delikat fliser på gulv og vegger. Det er varmekabler i gulv, noe som faller godt i smak på kalde dager. Badet kommer også med opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Via stuen er det utgang til en flott balkong på 10.5 kvm. Terrassen er vendt mot sørvest og har gode solforhold. Her er det rikelig med plass til en sittegruppe, noe som gjør terrassen til det perfekte samlingspunkt på solrike dager. Eller kanskje ønsker du å skape en liten terrassehage hvor du dyrker dine egne grønnsaker og planter?

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.