For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørneleilighet i 5.etasje med terrasse på 50kvm

Velkommen hjem til en 4-roms leilighet i 5.etasje på Biskopshus III. Dette er en leilighet med mange rom og muligheter.

Entré

En romslig entré som ønsker deg velkommen inn i ditt hjem. Langs veggen i gangen har du mulighet for å sette inn en stor skyvedørsgarderobe som skjuler jakker og sko slik at entréen kan holdes pen og ryddig.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en luftig stue- og kjøkkenløsning som gir gode muligheter for kvalitetstid med familie og venner. Kjøkkenet tilbyr mye benkeplass. Stuen er stor og praktisk med sine 64 kvm, og gjør at du kan ha egne soner for kjøkken, spisestue og salong.

Soverom

Det står ikke på plass i denne leiligheten, da den tilbyr 3 romslige soverom på 7, 15 og 18 kvm. Hovedsoverommet på 18 kvm har tilgang til eget bad, i tillegg til at rommet har gode muligheter for å bruke den ene veggen til en romslig garderobe.

Bad

Leiligheten har to bad. Baderommene blir levert med hvite fliser på vegg og gulvvarme som standard.

Privat uteplass

Med en privat balkong på 50 kvm i 5.etasje skal det ikke være noe problem å kunne nyte sommerdager med venner eller familie. Balkongen byr på uendelige muligheter!

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.