For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Stor og lys leilighet med to balkonger

Denne innholdsrike leiligheten i byggets 5.etasje har to balkonger i hver ende av leiligheten.

Entré

Det første som møter deg i denne boligen er en innbydende og romslig entré med gode muligheter for oppbevaring i bod.

Stue og kjøkken

Romslig stue og kjøkken på hele 51 kvm. Kjøkkenet er plassert i hjørnet som skaper gode soner i rommet og mye benkeplass. I resten av rommet er det god plass til både sofakrok og spisebord med plass til hele familien. Fra kjøkkenet og stuen har du også utgangen til begge balkongene som gir mye lys i hverdagen.

Soverom

I leiligheten finner du tre soverom. Hovedsoverommet er stort og har eget bad, de to andre soverommene er på 7 og 9 kvm. Trenger du ikke alle soveplassene kan et av rommene brukes som for eksempel hjemmekontor.

Bad

Boligen har to flotte bad som begge er helflisede og har varme i gulvet.

Privat uteplass

Med utgang fra stuen og kjøkkenet, har du tilgang til to flotte balkonger hvor du kan nyte lys og luft året rundt. Her er det flott å innrede med pledd, puter og planter for å skape en forlengelse av stuen.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.