For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Stor og lys leilighet med to balkonger

Denne innholdsrike leiligheten i byggets 5.etasje har to balkonger i hver ende av leiligheten.

Entré

Det første som møter deg i denne boligen er en innbydende og romslig entré med gode muligheter for oppbevaring i bod.

Stue og kjøkken

Romslig stue og kjøkken på hele 51 kvm. Kjøkkenet er plassert i hjørnet som skaper gode soner i rommet og mye benkeplass. I resten av rommet er det god plass til både sofakrok og spisebord med plass til hele familien. Fra kjøkkenet og stuen har du også utgangen til begge balkongene som gir mye lys i hverdagen.

Soverom

I leiligheten finner du tre soverom. Hovedsoverommet er stort og har eget bad, de to andre soverommene er på 7 og 9 kvm. Trenger du ikke alle soveplassene kan et av rommene brukes som for eksempel hjemmekontor.

Bad

Boligen har to flotte bad som begge er helflisede og har varme i gulvet.

Privat uteplass

Med utgang fra stuen og kjøkkenet, har du tilgang til to flotte balkonger hvor du kan nyte lys og luft året rundt. Her er det flott å innrede med pledd, puter og planter for å skape en forlengelse av stuen.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst