For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Praktisk 2-roms med fransk balkong

Leiligheten ligger i tredje etasje og inneholder entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Arealet er godt utnyttet og det er plassbesparende skyvedør mellom entré og stue, samt fra stue inn til soverom. Entreen har plass til garderobeskap og adkomst til bad. Badet har fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett, servantmøblement og opplegg for vaskemaskin. Stue/kjøkken har skyvedør i glass til fransk balkong, noe som byr på gode luftemuligheter på varme sommerdager. Kjøkkeninnredningen er montert langs én vegg, og rommet har plass til både spisebord og sofa. Soverommet har plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.