For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Praktisk 2-roms med fransk balkong

Leiligheten ligger i tredje etasje og inneholder entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Arealet er godt utnyttet og det er plassbesparende skyvedør mellom entré og stue, samt fra stue inn til soverom. Entreen har plass til garderobeskap og adkomst til bad. Badet har fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett, servantmøblement og opplegg for vaskemaskin. Stue/kjøkken har skyvedør i glass til fransk balkong, noe som byr på gode luftemuligheter på varme sommerdager. Kjøkkeninnredningen er montert langs én vegg, og rommet har plass til både spisebord og sofa. Soverommet har plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.