For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Stilig 3-roms med vestvendt balkong

Leiligheten ligger i femte etasje og har vestvendt fasade og vestvendt balkong. Leiligheten har inngang fra felles trapperom med heis til en stilig utformet entré med super plass for skyvedørsgarderobe. Fra entreen er det dør inn til gang med adkomst til begge soverom og bad. Badet har fliser, vegghengt toalett, dusjhjørne, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin. Hovedsoverommet har inngang til hver side av sengeplassen, via skyvedør fra gangen og stuen. I begge soverom er det plass til garderobeskap. Stue og kjøkken ligger i åpen, sosial løsning, med store vinduer og balkongdør som gir fint lysinnslipp. Kjøkkeninnredningen er tilbaketrukket, montert i L-form, samt utstyrt hvitevarer og god benke-/skapplass.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.