For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Flott 4-roms med vestvendt balkong

Velkommen inn til denne 4-roms leiligheten som ligger i femte etasje og har store rom med gode oppbevaringsmuligheter. Entreen er romslig og utformet på en måte som kan gi egen garderobedel ved montering av skyvedører. Fra entreen er det også adkomst til bod og bad. Badet har fliser, dusjhjørne, toalett, servantmøblement og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har tre soverom med nordvestvendte vinduer og plass til garderobeskap. I hovedsoverommet er det skyvedører til fransk balkong. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning i et asymmetrisk rom. Det er gode møbleringsmuligheter og flott lysinnslipp fra både skyvedør til balkongen og skyvedør til en fransk balkong. Kjøkkeninnredningen er montert langs én vegg og utstyrt med hvitevarer.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.