For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Smart 2-roms med sørvendt balkong

Leiligheten ligger i femte etasje og har en sørvendt plassering med balkong som vender inn mot gårdsrommet. Leiligheten har en praktisk entré med plass til garderobeløsning. Fra entreen er det adkomst til et arealeffektivt baderom med fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, med adkomst fra entreen via skyvedør. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og utstyrt med hvitevarer. Stuen har godt lysinnslipp fra vindu og balkongdør, og kan møbleres med både sofa og spisebord. Fra stuen er det to skyvedører inn til soverommet, en på hver side av sengeplassen. Soverommet har plass til to garderobeskap, i tillegg har rommet skyvedør inn til en praktisk bod.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.