For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Romslig 2-roms med balkong

Denne leiligheten ligger i byggets syvende etasje, med enkel adkomst via heis til etasjeplan. Leiligheten har nordvestvendt fasade og balkong, og inneholder entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Fra stuen/kjøkkenet er det utgang til balkong, og rommet har plass til både sofa og spisebord. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form, utstyrt med hvitevarer.  Det er to skyvedører fra stuen inn til soverommet, en på hver side av sengeplassen. Soverommet har plass til kontorløsning og garderobeskap. Badet har adkomst fra entré og er utstyrt med fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett, servantmøblement og opplegg for vaskemaskin. Entreen har garderobeplass og skyvedør inn til stue/kjøkken.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.