For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Flott 3-roms med sjøutsikt fra sørøstvendt balkong

Leiligheten ligger i åttende etasje, med fasade inn mot gårdsrommet og sørøstvendt balkong som byr på gode solforhold fra morgenen til godt utpå dagen. Fra balkongen er det fin utsikt mot sjøen. Leiligheten består av en stor entré, et praktisk bad, en romslig gang, to gode soverom og en stor stue med åpen kjøkkenløsning. Både entré, gang og begge soverom har plass til garderobeløsning. Badet har rett dusjhjørne, servantinnredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Stuens utforming gir plass til både sofa og stort spisebord, og med innholdsrik kjøkkeninnredning ligger alt til rette for kokkelering. Fra stuen er det skyvedør i glass ut til balkongen.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør