For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Innholdsrik, flott 3-roms med stor balkong

I denne leiligheten har du en stor entré med tilstøtende bod – her er det enkelt å holde orden. Fra entreen er det også dør til et stort bad med dusjnisje, flislagte overflater og opplegg for vaskemaskin. Stue og kjøkken ligger i åpen, sosial løsning, men selve kjøkkeninnredningen ligger noe tilbaketrukket fra stuesonen. Innredningen er utstyrt med god oppbevaringsplass, fine benkeplater og hvitevarer.  Vinduer fra gulv til tak i stuen gir flott lysinnslipp, og det er utgang til en stor balkong. Balkongen har mye sol tidlig på dagen, og vender inn mot Merinokvartalets flotte gårdsrom. Leilighetens to soverom ligger hendig adskilt i hver sin ende av leiligheten, og begge har plass til garderobeskap. Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst fra felles trapperom med heis.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.