For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Innholdsrik, flott 3-roms med stor balkong

I denne leiligheten har du en stor entré med tilstøtende bod – her er det enkelt å holde orden. Fra entreen er det også dør til et stort bad med dusjnisje, flislagte overflater og opplegg for vaskemaskin. Stue og kjøkken ligger i åpen, sosial løsning, men selve kjøkkeninnredningen ligger noe tilbaketrukket fra stuesonen. Innredningen er utstyrt med god oppbevaringsplass, fine benkeplater og hvitevarer.  Vinduer fra gulv til tak i stuen gir flott lysinnslipp, og det er utgang til en stor balkong. Balkongen har mye sol tidlig på dagen, og vender inn mot Merinokvartalets flotte gårdsrom. Leilighetens to soverom ligger hendig adskilt i hver sin ende av leiligheten, og begge har plass til garderobeskap. Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst fra felles trapperom med heis.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør