For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Klassisk pen 3-roms med stor balkong

Velkommen inn til en fin leilighet i tredje etasje med romslig entré, stort bad, to soverom og en flott stue med åpen løsning til kjøkkenet. Stuen har store vinduer og utgang til en balkong som har god plass til både sittegruppe og spisebord. På kjøkkenet kan man lage mat og holde samtalen gående med de som slapper av i stuen.  Soverommene ligger på hver sin side av stuen, og hovedsoverommet har inngang via både skyvedør og dør. Begge soverom har plass til garderobeskap, og det samme har entreen. Badet har en fin dusjnisje, servantmøblement med skuffer og et vegghengt toalett. Det er også opplegg for vaskemaskin på badet.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.