For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Stor, arealeffektiv 3-roms med sørvestvendt balkong

Leiligheten ligger i fjerde etasje og er arealeffektiv med åpen, sosial løsning mellom stue og kjøkken, samt to soverom og bad i tilknytning til en gang. Entreen har skyvedør til gangen og god plass til garderobe. Fra gangen er det åpent mot stuen/kjøkkenet. Oppholdsrommet har godt lysinnslipp fra store, vestvendte vinduer, og utgang til en sørvestvendt balkong. Stuen er enkel å møblere med sofa og spisebord. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og har tilhørende hvitevarer. Badet er klassisk utformet med fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett og servantmøblement. Det er også opplegg for vaskemaskin på badet. I begge soverom er det plass til garderobeskap, og hovedsoverommet har inngang via skyvedør fra både stuen og gangen.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.