For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Stilig 2-roms med solrik balkong

Leiligheten ligger i femte etasje og har vinduer som vender inn mot indre gårdsrom i Merinokvartalet. Leiligheten består av en romslig entré med plass til garderobeløsning, et flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, en stor stue med moderne kjøkkeninnredning og et romslig soverom. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og har hvitevarer. Fra stuen/kjøkkenet er det utgang til en deilig balkong som vender mot sørøst. Balkongen har gode solforhold og byr på fint utsyn mot det hyggelige gårdsrommet. Soverommet har adkomst fra stuen og lar seg enkelt innrede med dobbeltseng. En hel vegg i soverommet kan dessuten benyttes til garderobeløsning.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør