For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Stor og fin 2-roms med balkong

Leiligheten ligger i sjette etasje og har adkomst fra felles trapperom med heis til en fin, romslig entré med plass til garderobe. Fra entreen er det dør inn til badet som har fliser, dusjhjørne med rette, innfellbare glassdører, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Stuen og kjøkkenet har en stilig utforming som gir gode og varierte møbleringsmuligheter. Store vinduer gir godt lysinnslipp og fint utsyn til indre gårdsrom. Kjøkkensonen ligger noe tilbaketrukket og har innredning med hvitevarer og god skapplass. Soverommet har adkomst fra stuen via skyvedør, og videre utgang til en stor østvendt balkong med deilig morgen-/formiddagssol.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.