For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

B203

Flott 4-roms i husets andre etasje. Leiligheten har en romslig entré med avsatt plass til garderobe og inngang til flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. En lekker dobbeldør med glassfelt leder inn til den åpne stue- og kjøkkenløsningen med vinklet kjøkkeninnredning, samt plass til spisestue og sofakrok. Her har du også utgang til en trivelig vestvendt balkong med plass til både grillings og drinkkvelder. Det er tre soverom i leiligheten, hvorav det ene har en innvendig bod som kan brukes som garderobe. De to øvrige soverommene har avsatt plass til garderobe. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser, er det topp å bruke et av disse rommene til hjemmekontor eller ekstra TV-stue.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.