For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

C503

Lekker 3-roms leilighet i husets 5. etasje. Leiligheten har to soverom, bad, walk-in closet, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet med god størrelse på soverommene og rikelig med plass til garderobe- og oppbevaringsløsninger. I tillegg har du tilgang til en praktisk walk-in closet gjennom skyvedør på hovedsoverommet, noe som gir litt litt ekstra hverdagsluksus, og som er perfekt for den som liker å ha orden i garderoben. Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv, og det er opplegg til vaskemaskin ved siden av vasken. Det moderne og lyse kvalitetskjøkkenet byr på mye benkeplass samtidig som det er egne soner for spisebord og stue. Den åpne løsningen inviterer til sosialt samvær med venner og familie - her skal dere spise mange gode måltider sammen. Fra stuen har du utgang til en 9,5 kvm nordvestvendt balkong der varme sommerdager kan nytes med en god bok og noe kaldt i glasset, eller med gode venner med grillmat til middag.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.