For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Sandslihøyden

Sandslihøyden er et populært nabolag på Sandsli som ligger kun 16 km fra Bergen sentrum. Området har et hyggelig boligmiljø med nærhet til fritidsaktiviteter og servicetilbud. Nabolaget danner en trygg ramme rundt hverdagen for store og små.

Et attraktivt område

Sandsli byr på flotte naturområder med gode muligheter for vandreturer og bading. Her kan du ta en treningstur rundt Skranevatnet, og avslutte med en forfriskende dukkert. Det er også mulig å komme seg til sjøen, for deg som vil ut å kjenne vinden i ansiktet. Du har også gode og varierte innkjøps- og servicetilbud, samt bybanestopp innenfor gangavstand. Dette gir området en attraktiv beliggenhet som mange etterspør.

Varierte, lyse og fleksible leiligheter

Sandslihøyden består av fire punkthus på syv og fem etasjer. Boligene har stor spennvidde i størrelser og utforming som passer enhver livssituasjon, men en gjennomgående fellesnevner er romslige balkonger og store glassflater.

Utviklingen av Sandslihøyden har i stor grad vært preget av at man har ville utnytte lyset og luften best mulig. Resultatet er åpne hjem med pusterom og plass til hverdagen – uansett hva den måtte romme. Leilighetene varierer fra 35-113 kvm med 2-4 rom. Her får du et hjem hvor det legges til rette for en begivenhetsrik hverdag.

Med parkering under bakkenivå blir det flotte fellesområdet holdt av til lek, benker og gode samtaler.