For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Daniel og Camillas historie

De nye boligeierne i Lonaparken #1 kunne flytte inn i november 2018. Blant dem var Daniel Marthinsson, den 26-årige elektrikeren som kjøpte sin første leilighet hvor han bor sammen med kjæresten sin Camilla.

Noe av det som fanget Daniels oppmerksomhet ved det nye nabolaget var helt klart beliggenheten. «Det er et spennende område. Her har man alt i gangavstand, både butikker og turmuligheter». Daniel syntes at fellesskapet i nabolaget er veldig bra. Da Daniel skulle kikke på ny bolig var det viktigste for ham at den hadde en god planløsning og godt med plass på balkongen. Han gleder seg spesielt til sommeren når denne uteplassen kan innvies skikkelig. «Jeg er veldig fornøyd med den gode romfølelsen i leiligheten, og vi gleder oss spesielt til sommeren når uteplassen kan innvies skikkelig. Etter at vi flyttet inn ble vi dessuten positivt overrasket over de gode solforholdene», sier han.

Før kjøpsbeslutningen synes Daniel at tanken på nybygg var spennende, og ble nysgjerrig takket være prosjektets beliggenhet, men også prisnivået. «Vi var lei av budrunder og synes prosjektet hadde gunstige priser», sier han. I tillegg likte han tanken på å kunne være med å påvirke utfallet av byggeprosessen i forhold til blant annet kjøkken og fargevalg. «Opplevelsen av å kjøpe en prosjektbolig har vært både gøy og spennende, det har vært kjekt å kunne påvirke, og vi har vært svært fornøyde med god oppfølging. Det beste med nettopp vårt hjem, er jo at vi har fått det akkurat som vi ønsker det», sier en glad, nybakt boligeier. Han legger også til at for at han skal føle seg hjemme, er det viktig at leiligheten og innredningen reflekterer hans personlige stil, og det føler han at han har fått til i det nye hjemmet i Lonaparken #1. Både Daniel og Camilla gleder seg til en fremtid her og er spent på å se hvordan resten av LonaParken utvikler seg.

Se mer om Bonava