For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

– Vi fikk mer enn vi så etter

Emma og Erling fant sitt nye hjem i Sandsliportalen, og det tok ikke lang tid for dem å finne seg til rette i nabolaget.

– Vi er veldig glade i området her. Det er kort vei til alt. Fjellturer, kjøpesenter og Bybanen. Det har mye å si, forteller Emma.

Det unge paret har ikke bil selv. Derfor kommer det godt med at Bybanen kan plukke dem opp like borti gaten.

– Den er uunnværlig for oss. Vi hadde bestemt oss for at det maksimalt skulle være 10 minutter å gå til Bybanen, og her er det bare to minutter. Og hvis vi skal ut å reise er det bare å sette seg på banen og dra rett til flyplassen, det er jo luksus, sier Erling.

Overgikk forventningene

Da Emma og Erling skulle finne ny bolig, hadde de tenkt gjennom en del kriterier på forhånd.

– Vi ønsket oss et ekstra rom, og siden vi har en katt ville det være praktisk å bo på første plan. Også var vi opptatt av at det skulle være helt nytt. Da visste vi at det ville være lite å gjøre etter at leiligheten var ferdig, og at vi fikk 5 års garanti, sier Emma.

På Sandsli fant de leiligheten de så etter. Den viste seg å møte alle kravene, og noen til.

– Vi fikk faktisk mer enn vi så etter. En stor altan, en god planløsning og større plass enn vi hadde sett for oss at vi ville få. Og allerede da vi så visningsleiligheten, la vi merke til at standarden var veldig høy. Her er det nye løsninger på varme, ventilasjon og stikkontakter.

 

Å komme hit etter jobb, det føles godt

 

Trivelig med gode fellesarealer

For de to nyinnflyttede er det også viktig hvordan omgivelsene er utenfor dørstokken til leiligheten.

– At det er mye grønt, mye planter, det setter vi pris på. Vi merket at atmosfæren endret seg fort med en gang det kom planter. Å komme hit etter jobb, det føles godt, sier Erling.

Øverst i bygget deler de en felles takterrasse med resten av beboerne, og paret ser frem til å ta den i bruk på finværsdager.

Takterrasse-sandsli.jpg


– Ja, vi har snakket om det flere ganger, dette er nok et område vi kommer til å bruke. Vi kan invitere gjester opp hit, og det er enkelt når det er et felles kjøkken her. Men så har vi jo en 30 m² terrasse utenfor leiligheten som vi kan bruke også, sier han med et smil.

Savner ikke biltrafikken

Den forrige leiligheten lå tett på trafikken. Det gjorde at altanen ikke ble så mye brukt som de hadde ønsket. Emma og Erling merket stor forskjell da de kom på plass i Sandsliportalen.

– Vi ble positivt overrasket over stillheten her. Det kunne jo vært en del støy i et så stort nabolag. Men til tross for at det er mange som bor her, er det stille og rolig.

Når de får spørsmål om de har noen tips til andre som skal kjøpe ny bolig, er svaret enkelt:

– Det har stor verdi for oss å kunne ha reklamasjonsretten i bakhodet hele tiden. Vi trenger ikke oppgradere ting på mange år, og får nye og moderne løsninger på alt fra varme til ventilasjon. Det synes vi er betryggende.