Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bolig til salgs i Åsane

Bolig til salgs i Åsane

Du har muligheten til å bo et sted med frisk luft og spektakulær natur, tett på restauranter og shoppingmuligheter. Nå har nemlig Bonava boliger til salgs i Åsane.

Finn din nye bolig i Åsane

Åsane byr på det meste. Med et arbeidsliv i stadig vekst og et bredt utvalg i aktiviteter og kulturtilbud, finner du deg fort til rette her. I tillegg er kjøreturen inn til Bergen sentrum gjort på rundt 12 minutter, så mulighetene ligger åpne.

Det fantastiske med Åsane er at du i tillegg til kultur, også får tilgang på fantastisk natur i mange forskjellige former. Når du vil bruke kroppen og i tillegg nyte slående utsikt, kan du gå til toppen av Veten, som ligger 486 meter over havet. Høres det litt for langt ut, kan du velge et av de andre fjellene. Du har 10 forskjellige topper å velge mellom. Bademuligheter er det flust av. Bad i sjøen eller i et ferskvann - du er like i nærheten av begge deler.

Perfekt plassert med en bolig i Åsane

Når du bor i Åsane er du helt ypperlig plassert. Fjellene, badeplassene og den friske luften finnes like i nærheten av boligen din. Allikevel er du sentralt plassert, med kjøpesentre, idrettsanlegg og restauranter i nærområdet.

Vi bygger helt nye boliger i Åsane, slik at du får nyte fordelene med natur og kultur, i skjønn forening.

Nabolag i Åsane

Finn deres nye hjem her

Boliger til salgs i Åsane

En flunkende ny bolig i Åsane

Bonava er en sammensetting av ordene bo, og nav. Det svenske ordet nav betyr samlingsted. Det forteller egentlig hele historien om hva vi ønsker å skape. Et sted hvor du kan bo, og et sted hvor du kan leve. For livet er mye mer enn å bare være. Man skal drømme, oppleve og møtes. Derfor er et hjem mer enn bare en bolig. Det er et nabolag og et nærområde, hvor du lever livet ditt fra dag til dag.

Når du sitrende av forventning låser opp døren til din nye bolig for første gang, låser du ikke bare opp en dør. Du åpner et nabolag, et felleskap og et område som venter på at du skal ta det i bruk.

Vi arbeider aktivt for å møte den store etterspørselen etter nye hjem. Den økende urbaniseringen stiller ekstra krav til at vi må forvalte miljøet på en god måte. Derfor vil du i ditt nye nabolag bli møtt av grønne områder som skaper et trivelig og hjemlig miljø. Disse grønne områdene bidrar samtidig til lokal biodiversitet. Små grønne oaser utgjør såkalte stepping-stones for planter og dyr, og er med på å skape liv. De grønne oasene fungerer også som støydempere, og de er med på å skape bedre natur og miljø. Gress, planter og trær renser luften for CO2 og skaper frisk luft som vi kan puste.

Bonava har erfaringen til å skape hjem.

I over 80 år har vi bygget nye hjem hvor folk kan leve og trives. Vi jobber aktivt med å finne ut hva som gjør at folk trives i sine hjem. Erfaringen vår har vist at de fleste ønsker å være sosiale, aktive og ha trygge forhold for familien. Derfor lar vi disse tingene lede oss når vi velger ut nærområder, når vi designer og når vi tilpasser.

I utviklingen av sosiale nabolag fokuserer vi på enkel tilkomst til transport, og nærhet til restauranter og shopping. Innen gangavstand eller en kort reise med kollektivtransport. De sosiale nabolagene har også et samlingssted i nabolaget. Det kan være takterrasse, parkområder, bocciabane, grillplass eller andre ting som passer inn i området.

Vi skaper også aktive hjem, med pulsen i fokus. Disse nabolagene ligger tett på natur, sjø og fjell, og har for eksempel gode løpestier, eller mountainbikeruter. Her kan du drive med yoga i grønne omgivelser, trene med din beste venn like rundt hjørnet, eller kanskje ta en dukkert? Du har mulighet for et aktivt liv, uansett alder og form.

Trygge hjem for familien etablerer vi med å sørge for at indre og ytre rammer er tilrettelagt for store og små. En lekeplass eller et parkområde er alltid like i nærheten. Barna kan løpe fritt, og familien har plass til å samles. Så kan barn være barn, og familien kan skape nye felles øyeblikk og minner.

Nå har vi din nye bolig til salgs i Åsane.