Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Leilighet i Åsane

Leilighet i Åsane

Tenk deg muligheten til å bo i nærheten av alt du trenger, og samtidig ha luftige og friske omgivelser. Det får du her. Bonava har nå helt nye leiligheter til salgs i Åsane.

Nye leiligheter til salgs i Åsane

Åsane er en bydel helt nord i Bergen, og var faktisk en egen kommune frem til 1972. Nå preges denne bydelen av en unik sammensmelting av tilbud og natur. Vil du vandre i fjellet eller ta en tur på IKEA? Hva med en svømmetur i ferskvann etterfulgt av shopping på Storsenteret?

Det mangler ikke muligheter i Åsane. Med flere flotte idrettsanlegg, kjøpesentre, kirker og museer finnes noe for enhver smak. Du kan for eksempel spille golf på banen til Bergen golfklubb. Denne 9-hulls banen er av mange regnet som Norges beste bane i sin kategori. Men det er ikke bare sport- og kulturlivet som er velutviklet, naturen i Åsane byr på alt fra spektakulær utsikt, til store og rolige grønne områder. Perfekt for trening, eller kanskje en piknik med en litt ekstra god venn?

Du er tett på Bergen sentrum med en leilighet i Åsane

Kollektivtilbudet er veldig bra takket være Åsane terminalen, som er et trafikknutepunkt i kommunen. Her går det lokale busser innad i Bergen kommune, men også rutebusser til Nord-Hordaland, Sogn og Fjordane, Ålesund, Lillehammer og Trondhjem. Det ligger også en taxiholdeplass i forbindelse med terminalen.

Er nysgjerrigheten litt pirret? Ta en titt på prosjektene våre her.

Finn deres nye hjem i Åsane

Vi bygger nytt nabolag i

Nye leiligheter i Åsane

Den spennende følelsen i magen når du står med nøkkelen i hånden. Et nytt hjem med nye muligheter og en ny start. Et sted du kan fylle med møblene dine, drømmene dine, og livet ditt.

Bonava bygger ikke bare boliger, vi skaper et sted å leve. For livet handler jo ikke om å bare eksistere. Man skal være trygg og ha muligheten til å utfolde seg. Fylle tiden med det som gir mening for oss selv, og for de som er rundt oss. Derfor skaper vi synergier mellom indre og ytre rammer, slik at boligen blir mer enn bare et sted, men også et hjem, et nabolag og et nærområde.

Vi bygger leiligheter med kreative og effektive løsninger som skaper romslighet og luftighet. Vi gjør et grundig forarbeid i å velge materialer som er bærekraftige og energieffektive, slik at vi ikke belaster kloden unødvendig. Og vi sørger selvfølgelig for at du får et godt, inneklima og et sunt sted å bo – for deg, for familien og for lommeboken.

Men et hjem er mer enn bare tak og vegger. Derfor vurderer vi alltid nærområdene nøye før vi etablerer et nytt prosjekt. Vi bygger nabolag med mulighet for fellesskap. En takterrasse, en park eller en lekeplass er eksempler på ting vi bygger for å invitere til samvær. Det skal alltid være anledning til rekreasjon og trivsel i et nabolag som er skapt av Bonava.

Nærområdet rundt nabolaget er minst like viktig. Nettopp derfor har vi valgt å bygge i Åsane. Denne unike sammensetningen av idrett, kultur og natur er sjelden vare. Et perfekt sted for deg som trives med å si; ja takk – begge deler.

Det finnes to kjøpesentre med en rekke butikker og spisesteder i gangavstand fra leiligheten. Kos deg med sushi, unnagjør storhandelen, eller unn deg litt shopping. Du kan trygt la barna slentre bort og kjøpe lørdagsgodt på senteret. Alt er like i nærheten.

Et hjem for barna

Når du bor i et familievennlig nabolag kan barn være barn. Det er aldri langt til skolen, og det lekeplasser eller parker like i nærheten. En regnværsdag kan man fylle fantasien på biblioteket, eller plaske løs med svømming i Rollandshallen.

De familievennlige nabolagene skapes med trygge rammer for at barn skal kunne leke, lære og vokse på sine egne premisser. Det skal være godt å være en familie i et hjem som er skapt av Bonava.

Et hjem og et hjemsted

Et hjem skal være et sted hvor man føler tilhørighet. For å skape et hjemsted legger vi til rette for at det skal være lett å finne på ting med gode venner eller naboer. Vi kaller det sosiale nabolag. I disse nabolagene ligger offentlig transport, restauranter og shoppingmuligheter like i nærheten.

Vi skaper også naturlige møteplasser i nabolaget.  En park eller en grillplass kan for eksempel brukes til en sommerfest for nabolaget, eller hva annet dere måtte ønske. Vi skaper, slik at dere kan velge.

Helse og trivsel for alle

Våre aktive nabolag er tilrettelagt til aktivitet for alle. Uavhengig av alder og fysisk form, skal alle ha muligheten til å øke pulsen og få frisk luft. Disse nabolagene ligger tett opp mot sjø, fjell og natur. I Åsane kan du velge mellom 10 forskjellige fjelltopper til toppturen. Vil du heller bade, finnes det en rekke badeplasser. Storåkervika er for eksempel et 6 dekar stort areal, tilrettelagt med skjellsand, toaletter, parkeringsplasser og benker. 

Å kjøpe en leilighet i Åsane er en investering i en praktisk, trivelig og behagelig hverdag. Du har din visjon om en drømmebolig og vi vil hjelpe deg å realisere visjonen. Kontakt oss for å høre mer om leilighetene vi har til salgs i Åsane.