For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

To balkonger og boccia i hagen

En bolig med fleksible løsninger og funksjonelle detaljer. Velkommen hjem til romslighet, sentralitet og trygge rammer. Her bor dere med nærhet til gode naboer, store rom og flotte fellesområder.

Entré

I entréen har du fin skapplass, og ytterligere plass til knagger eller hyller. Her kan du med fordel også sette inn et helfigurspeil for å øke romfølelsen. Og så er det jo praktisk å ta en siste sjekk i speilet før du løper til Bybanen.

Bad

Boligen har et pent, flislagt bad med gulvvarme. Sistnevnte er en kjærkommen detalj på kalde morgener. Her er toalett, vask og dusj, samt oppsett til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom

Hovedsoverommet i denne leiligheten er romslig og har mye skapplass. Her ligger også en liten bod for ytterligere oppbevaring. Dette rommet har også en egen balkong med utsikt til felleshagen hvor man kan skue nabolaget våkne til liv mens man inntar dagens første kaffekopp. Dersom du ikke har bruk for flere soverom, kan det minste soverommet også brukes som en forlengelse av stuen eller en ekstra TV-stue.

Stue og kjøkken

Åpen og lyst oppholdsrom med et kvalitetskjøkken fra HTH. En planløsning som innbyr til at du kan innrede slik det passer dine behov. Her er det plass til gode venner, lange samtaler og mye latter. Her er det også plass til alenetid, ro og avslapning.

Balkong

De to balkongene ligger på hver sin side av leiligheten. Den minste, som har utgang fra hovedsoverommet, har utsikt til hagen, mens den større balkongen har utgang fra stuen og er innglasset. Dette gjør at balkongen kan brukes uansett sesong eller vær. Det blir som en ekstra stue hvor du kan innrede slik du selv ønsker. Hva med å skape en grønn oase som gir ekstra liv til hjemmet?

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. I tillegg finnes det felles samlingsrom og takterrasser hvor dere kan møtes til hyggelige kvelder i naboskapets ånd. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt, og du alltid har et sted å sette bilen i le for vind og vær. Herfra er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.