For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Walk-in garderobe og bocciabane

Innholdsrik og trivelig 3-roms topp- og hjørneleilighet i femte etasje med to balkonger, to bad og walk-in closet. Et gjestfritt hjem med rom for ro, avslapning, gode venner og hverdag.

Entré

Inviterende entré med plass til skyvedørsskap og skohyller. Her kan dere uten problemer holde orden i alles yttertøy og joggesko.

Bad

Boligen har to flislagte bad med gulvvarme. Begge bad har toalett, vaskeservant og dusj. Det største badet, som ligger i forbindelse med master bedroom, har også oppsett til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom

To soverom med oppbevaringsplass. Det minste soverommet har tilgang til en innvendig bod som kan brukes til å skjule eventuelt rot eller ting som ikke brukes til daglig. Det største soverommet har eget bad og en frokostbalkong med utsikt til felleshagen og morgensolen. I tillegg har dette soverommet et lekkert walk-in garderobeskap. Et rom med detaljer som skaper hverdagsluksus.

Stue og kjøkken

Lys og romslig oppholdsrom med en pen kjøkkenløsning fra HTH som om ønskelig kan utvides dersom du liker å utfordre dine gastronomiske ferdigheter. Her er det også plass til en spisestue og sofagruppe. Dette er et rom det er kjekt å være i enten man har venner på besøk, eller bare vil nyte tid sammen med de nærmeste. Herfra har du også utgang til en herlig, luftig balkong som gjør at stuen virker ytterligere åpen.

Balkong

Denne boligen har to balkonger, en på hver side av huset. Frokostbalkongen i forbindelse med hovedsoverommet har utsikt til felleshagen. Her inntar du morgenkaffen på solrike søndagsmorgener mens du betrakter nabolaget våkne til liv. I fronten av huset ligger en litt større, innglasset balkong som fungerer som en forlengelse av den åpne stuen. Her er det hyggelig å innrede et ekstra stuerom hvor man kan nyte kveldssolen og godt selskap.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. I tillegg finnes det felles samlingsrom og takterrasser hvor dere kan møtes til hyggelige kvelder i naboskapets ånd. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt, og du alltid har et sted å sette bilen i le for vind og vær. Herfra er det heis opp til leilighetene.

Bilder
Om nabolaget
 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.