For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Nabolag Sandsli nybygg leiligheter Sandslimarka
Område

Nybygg på Sandsli

Nabolag på Sandsli

Beskrivelse

Finn ditt nye hjem på Sandsli

På Sandsli ligger mulighetene åpne. Her kan både barn og voksne utfolde seg – og få et avslappende pusterom. Vi bygger nye boliger i et nabolag som setter fokus på trivsel og fleksibilitet.

Sandsli forener fritidsaktiviteter, arbeidsplasser, natur og familieliv. Bybanen binder området sammen med store deler av byen, og gjør det lett å bevege seg rundt i hverdagen.

Sandsli ligger i Ytrebygda, 16 km fra Bergen sentrum. Næringslivet er pulserende, og flere av de virkelig store virksomhetene i Norge befinner seg her. Bedrifter som Telenor, Equinor, Aibel og Aker Solutions er bare noen eksempler på arbeidsgivere i området.

Bonava bygger nye leiligheter på Sandsli. Vi vil danne en trygg ramme rundt hverdagen for store og små, med uteområder og fellesarealer som inviterer til lek og sosialt samvær.

Prosjekterne våre på Sandsli

Et nabolag i vekst

I løpet av de neste årene vil det komme omlag 2000 nye boliger i Sandsli og nærområdene rundt. Et område i vekst skaper trivsel og felleskap for de som bor der. Sandsli ligger i Bergen kommune, 16 km fra Bergen sentrum. Området har et hyggelig boligmiljø med nærhet til fritidsaktiviteter og naturopplevelser. Her skaper Bonava hjem som tar utgangspunkt i å danne en trygg ramme rundt hverdagen for store og små.

Sandsli byr også på flotte naturområder til vandreturer og bading. Her kan du ta en treningstur rundt Skranevatnet, og avslutte med en forfriskende dukkert. Det er også mulig å komme seg til sjøen, for deg som vil ut å kjenne vinden i ansiktet. Lukten av havet har en forfriskende virkning hele året.

Bonava og det som driver oss

Bonava har over 80 års erfaring med å skape gode hjem. Vår filosofi er at et hjem er uendelig mye mer enn bare en bolig. Det er du som skaper ditt hjem, med dine drømmer og dine øyeblikk. Vår jobb er å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Derfor bygger vi ikke bare hus, men vi etablerer hele nabolag.

Vi skaper felles arenaer som en grillplass, eller en takterrasse, slik at man har møteplasser for naboer og venner. Vi bygger tett på kollektivtransport, restauranter og butikker, slik at du har tilgang på det du trenger i hverdagen. Sjø, fjell og natur er heller aldri langt unna. Vi kartlegger nærområdene nøye, før vi starter prosjekter, slik at du skal få enkel tilgang til frisk luft og mosjon.

Les mer om Bonava her