For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Splitter nye leiligheter på Sandsli

Nabolag på Sandsli

Finn deres nye hjem her

Boliger til salgs på Sandsli

Et nabolag i vekst

I løpet av de neste årene vil det komme omlag 2000 nye boliger i Sandsli og nærområdene rundt. Et område i vekst skaper trivsel og felleskap for de som bor der. Sandsli ligger i Bergen kommune, 16 km fra Bergen sentrum. Området har et hyggelig boligmiljø med nærhet til fritidsaktiviteter og naturopplevelser. Her skaper Bonava hjem som tar utgangspunkt i å danne en trygg ramme rundt hverdagen for store og små.

Sandsli byr også på flotte naturområder til vandreturer og bading. Her kan du ta en treningstur rundt Skranevatnet, og avslutte med en forfriskende dukkert. Det er også mulig å komme seg til sjøen, for deg som vil ut å kjenne vinden i ansiktet. Lukten av havet har en forfriskende virkning hele året.

contentassets/2b7543fd576c40c59d2ee4fca1f598e7/gartnerlien-exterior-garden-580x400.jpg

Nytt byggetrinn for salgs - Leiligheter med balkongdrivhus

Gartnerlien er et leilighetsprosjekt sentralt på Sandsli. Her finner du et hjem for enhver livssituasjon. Gartnerlien vil bestå av 29 leiligheter på mellom 44 og 130 kvm. Leilighetene byr på solid kvalitet og privat uteplass med eget minidrivhus. Her kan du ha ferske urter lett tilgjengelig eller vakre blomster store deler av året, skap din personlige oase med nettopp dine favorittplanter. Leilighetene i første etasje får egen privat hage. De nye hjemmene i Gartnerlien er skapt i tråd med utviklingen av området. Det er gode og varierte innkjøps- og servicetilbud i nærmiljøet, samt Bybanestopp innenfor gangavstand.

Opplev Gartnerlien II
contentassets/4280cc06cee8473ea39d727f41bcfb87/sandslihoyden-exterior-580x400.jpg

Hjørneleiligheter på Sandslihøyden - Innflytningsklare i år

De fire punkthusene i Sandslihøyden er på syv og fem etasjer. Boligene i Sandslihøyden byr på fleksible leiligheter med nærhet til skole, arbeid, bybanen, aktiviteter og butikker. Leilighetene er lyse, luftige og tilrettelagt for enhver livssituasjon og varierer fra 45-113 kvm med 2-4 rom. Her får du et hjem hvor det legges til rette for en begivenhetsrik hverdag med deg i sentrum. På Sandslihøyden finner du lyse og moderne leiligheter med nærhet til turområder som Storrrinden og Liavatnet, aktiviteter, butikker, skoler og Bybanen. Ta gjerne kontakt om du ønsker privatvisning.

Opplev Sandslihøyden

Bonava og det som driver oss

Bonava har over 80 års erfaring med å skape gode hjem. Vår filosofi er at et hjem er uendelig mye mer enn bare en bolig. Det er du som skaper ditt hjem, med dine drømmer og dine øyeblikk. Vår jobb er å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Derfor bygger vi ikke bare hus, men vi etablerer hele nabolag.

Vi skaper felles arenaer som en grillplass, eller en takterrasse, slik at man har møteplasser for naboer og venner. Vi bygger tett på kollektivtransport, restauranter og butikker, slik at du har tilgang på det du trenger i hverdagen. Sjø, fjell og natur er heller aldri langt unna. Vi kartlegger nærområdene nøye, før vi starter prosjekter, slik at du skal få enkel tilgang til frisk luft og mosjon.

Les mer om Bonava her