Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Finn din nye bolig på Sandsli

Nybygg på Sandsli

Sandsli ligger i Ytrebygda og er et sted som forener spennende muligheter, tiltakslyst og behagelig familieliv. Her bygger vi nye boliger, i et nabolag som setter fokus på trivsel og fleksibilitet.

Sandsli ligger i Bergen kommune, 16 km fra Bergen sentrum. Området har et hyggelig boligmiljø med nærhet til fritidsaktiviteter og naturopplevelser. Her skaper Bonava hjem som tar utgangspunkt i å danne en trygg ramme rundt hverdagen for store og små. Uteområdene og fellesarealene rundt boligene inviterer til lek og rekreasjon. Det er rom for at både barn og voksne kan utfolde seg - og få et avslappende pusterom.

Næringslivet i Sandsli-området er pulserende og frempå. Her finner du flere av de virkelig store virksomhetene i Norge. Bedrifter som Statoil, DnB NOR, EVRY, Telenor og Atea er bare noen få eksempler på arbeidsgivere i regionen. Arbeidsplasser, natur og et voksende nærområde legger premissene til rette for hygge.

Et nabolag i vekst

I løpet av de neste årene vil det komme omlag 2000 nye boliger i Sandsli og nærområdene rundt. Et område i vekst skaper trivsel og felleskap for de som bor der.

Sandsli byr også på flotte naturområder til vandreturer og bading. Her kan du ta en treningstur rundt Skranevatnet, og avslutte med en forfriskende dukkert. Det er også mulig å komme seg til sjøen, for deg som vil ut å kjenne vinden i ansiktet. Lukten av havet har en forfriskende virkning hele året.

Prosjekterne våre på Sandsli

Boliger til salgs på Sandsli

Følelsen av ny bolig

Når du flytter inn i en splitter ny bolig, handler alt om deg. Det finnes ingen rester etter andres liv i skuffer og skap. Du skal fylle hjemmet med dine ting og din personlighet. Det er veldig mange gode grunner til å kjøpe en nybygget bolig. Vi har laget en liste med 6 grunner som vi vet kan ha betydning for deg. 

1. Alt er nytt

Det virker kanskje innlysende, men bare tenk på det: Det har aldri vært svett treningstøy i vaskemaskinen, ingen fremmede hybelkaniner og ingen merkelig lukt i kjøleskapet. Alt er bare nytt, og klart til å tas i bruk. 

2. Lave driftskostnader

Vi bygger nesten alltid i energiklasse A. Vi går grundig til verks når vi velger materialer, slik at de er bærekraftige og energieffektive. Det er både bra for planeten og for lommeboken din.

3. Trygt og godt

Vi er svært opptatt av kvalitet og service. Derfor får du også opp til 10 års sikkerhet mot feil og mangler. Vi gjør en befaring av boligen sammen med deg, 1 år etter oppførelsen. Fordi du skal være trygg på at alt er i orden.

4. Et hjem med ditt eget særpreg

Du kan selv være med å prege ditt nye hjem. Jo tidligere i byggeprosessen du kjøper, jo flere muligheter har du for å selv velge materialer som fliser, armaturer og gulv. På den måten kan du få boligen din, akkurat slik du vil ha den.

5. Minimalt vedlikehold

Når alt er nytt og av høy kvalitet er det også minimalt som kreves av vedlikehold. Derfor kan du bruke tiden din på ting du liker, i stedet for omfattende renovering.

6. En solid investering

Nybygg stiger ofte i verdi etter hvert som byggene og nærområdet utvikles og ferdigstilles. Derfor er ikke dette bare en investering i økt livskvalitet, men også en investering som kan gi avkastning på andre måter.

Boligene i Sandsli er fleksible leiligheter med nærhet til skole, arbeid, bybanen, aktiviteter og butikker. Leilighetene er lyse, luftige og tilrettelagt for enhver livssituasjon.

Bonava og det som driver oss

Bonava her over 80 års erfaring med å skape gode hjem. Vår filosofi er at et hjem er uendelig mye mer enn bare en bolig. Det er du som skaper ditt hjem, med dine drømmer og dine øyeblikk. Vår jobb er å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Derfor bygger vi ikke bare hus, men vi etablerer hele nabolag.

Vi skaper felles arenaer som en grillplass, eller en takterrasse, slik at man har møteplasser for naboer og venner. Vi bygger tett på kollektivtransport, restauranter og butikker, slik at du har tilgang på det du trenger i hverdagen. Sjø, fjell og natur er heller aldri langt unna. Vi kartlegger nærområdene nøye, før vi starter prosjekter, slik at du skal få enkel tilgang til frisk luft og mosjon.

Vi drives av å skape rom for utvikling, rekreasjon og familieliv. Uansett hvilken fase av livet du er i, eller hva slags interesser du har, skal du føle deg hjemme.

Vi har dyktige medarbeidere som er klare for å hjelpe deg med å finne din drømmebolig. Les mer her på nettsiden, eller ta kontakt med oss.
Kanskje har vi akkurat din nye bolig i Sandsli.