For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, 202, 3 Rom

Beskrivelse

Arealeffektiv og innbydende 3-roms

Arealeffektiv og innbydende 3-roms leilighet i byggets 2 etasje. Her kommer du hjem til en praktisk entré med god plass til oppheng og skap. Boligen har to soverom med plass til garderobeskap. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser, kan man bruke et av  soverommene til kontor, TV-stue eller hobbyrom.  Badet er pent flislagt med mulighet for opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Den åpne stue og kjøkkenløsningen skaper et luftig og innbydende oppholdsrom, med både plass til spisegruppe og sofagruppe. Fra stuen er det direkte utgang til en balkong på 9 kvm. Dette uterommet fungerer som en forlengelse av hjemmet på varmere dager. Velkommen hjem.

Bilder
Om nabolaget
 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

 • Natur og aktivitet

  Sandsliportalen har gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på fire, seks og åtte kilometer. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt dere trenger; flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter til når du vil kose deg litt ekstra. Eller kanskje synes du det er kjekt å benytte deg av take-away i en travel hverdag?

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt og komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

Soldiagram

Se hvordan solen faller