For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visninger

Privatvisning Sandsliportalen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Velkommen til Sandsli

Her ligger mulighetene åpne. Sandsli forener fritidsaktiviteter, arbeidsplasser, natur og familieliv. Både barn og voksne kan utfolde seg – og få et avslappende pusterom.

– På Sandsli har vi alt vi trenger

Beskrivelse

Stor og luftig 3-roms

Romslig 3-roms leilighet i 4 etasje. Leiligheten har to soverom, to bad, entré og åpen stue-og kjøkkenløsning. Takket være store vindusflater gjør at mye lys slippes inn, og leiligheten føles romslig og luftig. Begge soverommene er av god størrelse og rikelig med plass til garderobeskap. Det moderne og lyse kjøkkenet blir levert av kvalitet, og byr på mye benkeplass. Her er det god plass til å underholde gjester samtidig som du lager mat på kjøkkenet. Oppholdsrommet kan deles inn i egne soner for spiseområde og sofagruppe. Fra stuen er det utgang til en herlig balkong som fungerer som en forlengelse av hjemmet på varmere dager. Innred med grønne planter og lag deg ditt private grønne uterom.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktivitet

  Naturen er aldri langt unna på Sandsli. Her finner du mange tilrettelagte turområder som er lett tilgjengelig i hverdagen, som for eksempel Storrinden og området rundt Skranevatnet. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt du trenger. Flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter og take-away når du vil kose deg litt ekstra.

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt å komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

Soldiagram

Se hvordan solen faller