For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Kampanje: Kjøp leilighet og få 150.000 kr i avslag*

*Dersom du er du en av de 10 neste kjøperne i Sandsliportalen får du 150.000 kr i avslag på en ny leilighet. Kampanjen varer fra 16. januar t.o.m. 31. mars 2023. Ta kontakt for mer informasjon.

Kundehistorie fra Sandsli

Beskrivelse

Lys og attraktiv 3-roms leilighet

Flott leilighet med en romslig entré som ønsker deg velkommen inn. Fra gangen er det også tilgang til en bod som passer perfekt til oppbevaring. Leiligheten har to soverom, begge med avsatt plass til oppbevaring. Det største soverommet er romslig og har godt med gulvplass. Dersom det ikke er behov for ekstra soveplass, kan det minste brukes til kontor eller ekstra garderobe. Leiligheten har et pent flislagt bad, med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det et separat toalett med inngang fra entré, noe som er veldig praktisk på travle morgener. Oppholdsrommet er romslig, åpent og lyst. Her er kjøkkeninnredningen plassert praktisk langs den innerste veggen i en L-form.  Oppholdsrommet innbyr til koselig kvelder med venner rundt spisebordet, hvor man senere på kvelden kan sette seg i sofakroken og fortsette den hyggelige stunden. Fra stuen er det utgang til en luftig balkong med god plass til en sittegruppe. Pynt opp uteområdet med møbler, blomsterkasser, pledd og skap din egen oase. Velkommen hjem.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktivitet

  Sandsliportalen har gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på fire, seks og åtte kilometer. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt dere trenger; flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter til når du vil kose deg litt ekstra. Eller kanskje synes du det er kjekt å benytte deg av take-away i en travel hverdag?

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt og komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

Soldiagram

Se hvordan solen faller