For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Gartnerlien

Gartnerlien er et grønt og levende nabolag på Sandsli og består av 70 leiligheter. Gartnerlien er et perfekt nabolag for kreative livsnytere som vil bo sentralt, men også med nærhet til grønne områder.

To bygg i enestående natur

Gartnerlien består av to bygg med henholdsvis 41 og 29 leiligheter som sammen danner nabolaget som helhet. Gartnerlien ligger med nærhet til både flotte naturopplevelser, sporty fritidsaktiviteter, store arbeidsplasser, skole, barnehage og innkjøp. Her har du hverdagens nødvendigheter lett tilgjengelig, i tillegg til at Bybanen stopper like ved.

Felles orangeri invitere til samvær

Samlingspunktet i Gartnerlien er det felles orangeriet som kan brukes året rundt til å stelle med grønne gleder, til å invitere til samvær i fargerike omgivelser, eller bare til å en god bok i det trivelige fellesrommet. Her er det plass til å dyrke både godt naboskap og grønne fornøyelser. Det utadvendte nabolaget går allikevel ikke på kompromiss med privatlivet. Hver av boligene har også en privat balkong med et lite minidrivhus der du blant annet kan ha din egen lille kjøkkenhage som kan sørge for urter og blomster til både matlaging og dekorasjon. Her får du en hverdag med rom for grønne gleder.

Nærhet til alt man behøver

De nye hjemmene i Gartnerlien er skapt i tråd med utviklingen av området. Gode og varierte innkjøps- og servicetilbud i nærmiljøet, samt Bybanestopp innenfor gangavstand, gir området en sentral og attraktiv beliggenhet som mange etterspør. Her har du enkel tilgang til både by og grønne områder.

 

 

Vil du vite hvordan det er å bo i nabolaget vårt på Sandsli?