For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Innredning stue

Det kan variere litt hva folk mener er hjemmets hjerte, men i mange tilfeller vil folk si det er stuen. Stuen er nok det aller mest allsidige rommet i et hjem, og dette fordi man gjør utrolig mange forksjellige aktiviteter der.

Det kan være dit du går for å slappe av i ro og mak, det kan være der du samler gode venner i sosialt lag, det kan være der du trener eller det kan være der du jobber med prosjekter eller hobbyer. Fordi dette rommet er så allsidig benytter vi utrolig mye tid i stuen – noe som fører til at stuen er et rom man jevnlig har behov for å gjøre små endringer i for å friske det litt opp.

Personlig preg på innredningen i stuen

Innredning av stue gjør man flere ganger i livet, og ikke bare rett etter man har flyttet inn ett nytt sted. Det kan være man bare har lyst til å ommøblere litt, kjøpe en ny sofa eller et nytt teppe, flytte en lampe eller male en vegg. Vi gjør dette fordi vi har behov for forandring, eller fordi vi har behov for at stuen skal kunne fylle noen nye funksjoner. Uansett hva det er, så er innredning av stue et utrolig gøy og et koselig prosjekt.

Tips til forandring som fryder

Hvis du trenger litt inspirasjon til innredning av stue så vil vi gjerne hjelpe deg litt på vei. Stuen er det rommet hvor du har mest frihet til å kombinere fine farger, materialer og stiler. Her kan du virkelig tenke utenfor boksen og slå deg litt løs. Husk at det er viktig å tenke linjer, og at det alltid burde være en god kombinasjon av vannrette og loddrette. Ha det litt gøy med å flytte en lampe rundt eller eksperimentere med farger.

Hva med?

  • Nye farger på veggene - farger kan gi rommet en ny stemning, stil og et moderne uttrykk.
  • Tilfør nye tekstiler til sofaen – velg puter med farger og mønstre som komplimenterer fargene på veggene.
  • Grønne planter – tilføy liv med nye potteplanter og blomster, og ta naturen med inn i stuen.
  • Lag en bildevegg – gjør innretningen mer personlig ved å lage en vegg med bilder i forskjellige størrelser.

Få mer inspirasjon til innredning