Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Innredningstips

Tips og tricks til hjemmet

Vi bygger ikke bare boliger, vi skaper hjem og nabolag. Derfor er vi interesserte i alt som omhandler hjemmet, fra innredning til vedlikehold, og vi er hele tiden på jakt etter de nyeste tipsene.

Et nybygget hjem får først sin personlighet når du flytter inn. Her har du muligheten til å sette stilen gjennom innredning og bruk av materialer. Det er opp til deg om du vil la din personlighet og minner stå fremme, ha bøkene på display, fylle hjemmet med kork eller teakmøbler eller gå all in på fargene. Uansett, vil vi gjerne være med til å inspirere.

På disse sidene vil vi løpende oppdatere med tips og tricks om alt fra vedlikehold til årets farger og intervjuer med innredningsarkitekter. Vi håper at du føler deg inspirert. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har forslag eller ønsker til historier.